2021.02.28., vasárnap , Ákos, Bátor

Gépesítés

2018. május 24. csütörtök • 08:27

Nálunk is számít a legkisebb! Akcióban a 3600-as Massey Ferguson

75 LE-s MF 11 millió alatt!

A Massey Ferguson legkisebb erőgépét – a 75 LE-s MF 3630 A-t – olyan gazdálkodóknak ajánlja a gyártó, akik minőségi, egyszerűen kezelhető, rendkívül jó árú, mégis prémium gépet keresnek! Az erőgép önállóan is képes ellátni egy kisebb gazdaság feladatait, de kiegészítő- vagy célgépnek is tökéletesen megfelel. Az ára pedig jól használható felszereltség mellett 11 millió Ft + ÁFA alatti!

A Massey Ferguson 3630 A traktorban AGCO POWER (SISU) motor dolgozik, amely garantálja a hosszú élettartamot, illetve a gazdaságos üzemeltetést. A Massey Ferguson összes erőgépében a finn gyártó termékei találhatók, így az erőforrás tökéletesen illeszkedik a traktor paramétereihez. A motorok már alacsony fordulaton leadják maximális nyomatékukat, így nem szükséges „pörgetni” őket.  A hengerenkénti 1 liter űrtartalom pedig azt mutatja, hogy teljesítmény és erő terén is számíthatunk a gépekre. 

A sebességváltó 24/24-es, mechanikus működtetésű, amellyel a traktor 40 km/h-ra képes. A fokozatkiosztás, illetve a  főcsoportkiosztás is tökéletesen megfelel minden munkának, amit a kategória traktoraitól elvár az ember. A váltókar rövid úton és feszesen jár.

A 3600 A gépek méretüknél fogva beférnek a tágabb térállású gyümölcsösökbe, ültetvényekbe, de szántóföldi munkához sem túl kicsik: 35 mázsa fölötti önsúly és 25 mázsás emelőképesség jellemzi a gépeket. Állattenyésztésbe is kiválóan megfelelnek az erőgépek: akár gyári homlokrakodóval is elérhetők, illetve méretük révén a legszűkebb karámba is beférnek (mind szélességben, mind magasságban).

Ugyan testre és teljesítményre a kisebb gépek közé sorolható az MF 3630, a fülkében azonban egy jóval nagyobb traktor helykínálatát élvezhetjük. A nagy üvegfelületeknek és a tágas kabinnak köszönhetően rendkívül jó a térérzet és magas fokú a kényelem. A kezelőszervek „Fergusonosan” könnyen kezelhetőek, minden kézre esik és ergonomikusan, egyszerűen lehet működtetni őket.

Az MF 3600-as kifutószéria, amely egyrészről garantálja a kiforrott műszaki tartalmat, másrészről pedig a rendkívül kedvezményes árat az utolsó pár darabra. A gépek most a készlet erejéig 10.990.000 Ft + ÁFA áron vásárolhatók meg a helyi Massey Ferguson kereskedőpartnereknél. Az ár tartalmazza a klímaberendezést, a légrugós vezetőülést, illetve a frontsúlyozást is. A legtöbb traktor 420 cm széles hátsó gumiabroncsozással rendelkezik, ami által sorközbe is tökéletesen beférnek a rendkívül fordulékony erőgépek.

GYÁRI VIDEÓ A TRAKTORRÓL ITT ÉRHETŐ EL:

A Massey Ferguson 3630 A traktorok iránt érdeklődjön helyi Massey Ferguson kereskedőjénél vagy az Austro Diesel központi számán: 06-30-613-0122

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.