2021.01.21., csütörtök , Ágnes

Gépesítés

2016. október 10. hétfő • 07:17

NARDI - új munkagépek bevezető áron

HARDI – kivételes készletakció

2016-tól a DORKER KFT. új munkagép családdal bővítette kínálatát!

A Magyarországon már ismert, de csak kevéssé elterjedt NARDI gépekkel, melyek első bemutatkozása az AGROmashEXPO kiállításon januárban megtörtént!

A 120 év tapasztalattal bíró olasz mezőgazdasági gépgyártó termékei, 104 országban a mezőgazdasági gazdálkodók igényeinek megfelelve, új technológiák és fejlesztések segítségével a modern és professzionális mezőgazdaságot szolgálja. A komoly gyártási múltból szerzett tapasztalatokat ügyesen ötvözik a mai kor elvárásainak megfelelő tervezési és gyártási technológiákkal! 

„Munkagépek a professzionális gazdálkodáshoz”

  • Fiatal és szakképzett mérnök és technikus gárda gondoskodik a technológiai és design fejlesztésekről a gyártás minden stádiumát ellenőrizve

  • legjobb minőségű alapanyagok – extra rugalmassággal és magas kopásállósággal rendelkező speciális mikro ötvözött acélok használata

  • számítógépről vezérelt gyártási rendszer

  • folyamatos minőség-ellenőrzés

A NARDI széles termékkínálata teljes megoldást biztosít a szántóföldi talajművelésben és vetéstechnikában! Emellett a szőlészetek és gyümölcsösök talajmunkáinak megvalósításában  is minőségi gépekkel szolgál az olasz gyártó!

Termékpalettájáról a következő gépcsaládokat ajánljuk:

ekék, kultivátorok, lazítók; tárcsás boronák, talajmarók, vetőgépek,

Munkagépeinek fejlesztése hangsúlyosan a vevői visszajelzések, a növekvő szükségletek kielégítésének és a költséghatékonyság figyelembe vételével történik, mely továbbra is a tökéletes talaj előkészítést és megmunkálást hivatott szolgálni.

A gépek eredményes munkavégzéséhez a NARDI igényes és alapos munkája és nemzetközi szervízhálózata szolgál biztosítékul. A színvonalas gazdálkodás kiszolgálása érdekében a leghatékonyabb és legtermelékenyebb eszközkínálat gyártása fő küldetésük.

Tavasszal kipróbáltuk a NARDI NX202 3+1 fejes ekénket!

A talajkörülmények viszonylag ideálisak voltak, ahhoz, hogy a DEUTZ-FAHR M620 (160Le) traktor megbírkózzon a 28-30 cm mélységre és 42cm fogásszélességre beállított ekével!

Mint a Dorker Kft. weblapján látható NARDI bemutató videón is látszik, az eke hozta a tőle elvárt munkaminőséget! Mind a barázdák egyenletessége, mind a talajfelszínen található szármaradvány és növényzet megfelelően lett leforgatva! A szántott terület egyenletes képet mutatott.

A számos DEMO lehetőség alkalmával továbbá szántóföldi gépbemutatóinkon bizonyosságot nyert a NARDI munkagépcsalád rátermettsége. A magyar gazdák pozitív visszajelzéseiből kiderült, hogy a gépek elvárásaiknak maximálisan megfelelnek.

Nyugodton leszögezhetjük, hogy: KIPRÓBÁLTUK, BEJÖTT!!!!

Hardit még értékesíteni is siker és büszkeség

A Dorkernél egyetlen év alatt gyümölcsözővé vált a dán permetezők forgalmazása.

Nemcsak az eladott gépek darabszáma fontos, hanem a hozzá kapcsolódó szolgáltatások minősége is hangsúlyos, és a kiváló minőségű Hardi-berendezések esetében ez egy vonzó elkötelezettség.

Egy év alatt sikertermékké váltak cégünknél a csaknem 70 éves, dán alapítású Hardi gyár termékei. A Hardival való partneri együttműködésünk alapja, hogy cégünk mindig is a minőségi gépek-berendezések forgalmazója akart-akar lenni.

A Hardira szintén olyan elvek alapján esett a választásunk, amilyeneket más gépek forgalmazásánál is szem előtt tartunk: a minőséget, a megbízhatóságot, az after sale (értékesítés utáni) szolgáltatások színvonalát, vagyis a jó szerviz- és alkatrész-ellátást. A Hardi prémium-kategóriás termékköre a gyár szakmai múltjából fakadó tapasztalatok, a folyamatos fejlesztések révén felvállalható, ajánlható a gazdaságoknak.

A Hardi a munkatársak a területi képviselők és a szervizes kollégák képzésével, felkészítésével segítették 2014-ben a forgalmazás-előkészítés folyamatát.

Mindennek eredményeként új belépőkként, az elmúlt két év alatt máris sikerrel értékesítettük a Hardi gépeit. Az első évben huszonkét darabot adtunk el, ami a Hardi hazai forgalmát jócskán gyarapította, melyről a Hardi külhoni képviselője is elismerősen nyilatkozott. Ez egyben megerősített minket abban, hogy bár a prémium-minőségre jellemző ár mellett a forgalmazása nem könnyű, mégis lehet sikeres, hiszen a gazdák is tudják, hogy a Hardi-gépeire számíthatnak mind a műszaki jellemzőket, mind a tartósságot, mind a precíz és hatékony kijuttatást illetően.

A Dorkernél a legkelendőbbnek a Hardi Navigator típusú, elsősorban közép- és nagygazdaságok számára kifejlesztett, illetve a magyarországi viszonyokra opcionált permetezői bizonyultak. A Hardi világszínvonalú műszaki innovációi – például a DynamicFluid Four rendszer, amely gyors, azonnali beavatkozással működő nyomásalapú folyadékmennyiség-szabályozó szisztéma – segítették a márka sikerét.

A Hardi esetében azonban nemcsak az eladott darabszám fontos, hanem az értékesítést követő szolgáltatások is hangsúlyosak: a szervizhálózat és az alkatrész-ellátás folyamatos fejlesztése, a munkatársak továbbképzése, és ugyanígy a vásárlókkal, géphasználókkal való kapcsolattartás. Az elmúlt két év eredményei alapján bizonyos, hogy jó döntés volt a Hardi permetezőivel-permetezőrendszereivel bővíteni a Dorker termékpalettáját.

Kiss Gábor

termékmenedzser

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.