2019.03.20., szerda , Klaudia

Gépesítés

2016. január 14. csütörtök • 10:55

NAVIGATOR ECHO 3000 Limitált szériás kampány a Hardinál

Idén utoljára rendelhető NAVIGATOR permetezőgép, hagyományos folyadék szabályozási rendszerrel az ECHO kampány keretében!

A HARDI NAVIGATOR vontatott szántóföldi permetezőgép nem csak hazánkban, de Európában is az egyik legkedveltebb szántóföldi permetezőgép. A HARDI forradalmi folyadék szabályzó rendszere a DynamicFluid4 tavalyi hazai megjelenése óta várható volt, hogy 2016-tól Magyarországon –a többi európai országhoz hasonlóan- sem lesz elérhető a NAVIGATOR a korábbi szabályzó rendszerrel.

Már tradíciónak mondható a Hardinál, hogy egy új termék megjelenésekor még egy utolsó kampány keretében lehetőséget biztosít a termelők részére a már jól ismert, bizonyított technika elérésére. Ez a NAVIGATOR ECHO kivitel, ahol egy limitált darabszámban elérhető egyedi felszereltség csomag jelent meg kifejezetten azok számára, akik nagy teljesítményt és megbízható, ismert műszaki megoldásokat keresnek.

A NAVIGATOR ECHO erősített szerkezete a nagysebességű növényvédelmi kezelésre és a legnagyobb igénybevételt jelentő szántóföldi és közút viszonyokra lett tervezve, opcionálisan a beszerzés utáni években is bővíthető műszaki tartalommal.

Folyadék rendszer

Annak érdekében, hogy nagy folyadék mennyiséget tudjon kezelni minimális nyomásveszteség mellett, a NAVIGATOR ECHO-t nagy méretek jellemzik az összes szelep, cső és szűrő vonatkozásában egyaránt. A permetezőgép munkamenetéhez, feltöltéséhez és öblítéséhez szükséges valamennyi elsődleges funkciót a munkazóna közepén elhelyezett, mindössze két kezelő kar működteti. A könnyen érhető szimbólumokkal jelölt, logikusan elrendezett szelepműködtető karok jóvoltából a rendszer rendkívül egyszerűen kezelhető, és jelentősen  lerövidíti a permetezőgép beállításához és működtetéséhez szükséges időt.

HARDI 464 Szivattyú

A NAVIGATOR ECHO folyadékrendszerét egy robusztus, zsírkenésű HARDI gyártmányú membránszivattyú működteti. A membránok elválasztják a permetlevet a szivattyú olyan létfontosságú alkatrészeitől, mint pl. a főtengely, ami megbízható és tartós működést biztosít. A 280 l/perc teljesítményű HARDI membránszivattyúk önfeltöltők, szárazon járathatók károsodás nélkül.

Auto Track kormányzás

Ez a csúcsminőségű kormányzott vonórúd szűk fordulási sugarat biztosít. A fejlett elektronika, a proporcionális szelep és a két nagyméretű hidraulikus munkahenger kombinációja biztonságos és pontos nyomvonalkövetést biztosít felhasználóbarát kezelhetőséggel.

Az Auto Track integrált biztonsági funkcióval van felszerelve, amely megakadályozza, hogy a munkahengerek az adott fordulási sugárhoz viszonyítva túl nagy haladási sebességnél kormányozzák a vonórudat. A vezérlő egység folyamatosan figyeli a haladási sebességet és a bekormányzási szöget annak érdekében, hogy ne történjen kormányzás akkor, amikor az nem biztonságos. Ha a traktorkezelő pl. 15 km/h sebességnél próbál meg 90° fokos fordulót végrehajtani, akkor az AutoTrack rendszer automatikusan feldolgozza az adatokat és egyenesbe kormányozza a vonórudat, hogy megelőzze a borulást.

DELTA szórókeret

Az europai felhasználók által leggyakrabban választott kompakt, nagyteljesítményű szórókeret. Egyedülálló 100 cm szélességű központi függesztéssel rendelkezik, a legbiztonságosabb szórókeret függesztést garantálva a kategóriában. Az egyedülálló  lengéscsillapító rendszerének köszönhetően nagy sebesség mellett is kiválóan teljesít.

AutoSlant- Automata szórókeret magasság szabályozás

A HARDI automata magasság szabályozás rendszere elektro-hidraulikusan vezérli a szórókeretet. Ez jelentősen megkönnyíti a gépkezelő munkáját, ami hatékonyabb permetezést eredményez. A rendszer robusztus és precíz ultrahangos szenzorokkal dolgozik és különleges jellemzője, hogy választható talajfelszín, növény lombozat, vagy hibrid üzemmód.

Az HC 5500 vezérlő egység

A logikus menü elrendezés megkönnyíti a létfontosságú információkhoz való nagyon gyors hozzáférést. Az előzetesen beállított nyomógombok megnyomásakor az információ a kijelző nagy formátumú mezőjében magyarul jelenik meg. Ezek gyorsgombként is használhatók a leggyakrabban használt funkciókhoz. A térfogatáram menet közben módosítható százalékos, vagy mennyiség értékben egyaránt. Ez a permetező monitor már képes a precíziós gazdálkodáshoz szükséges nyomkövető automatika, az automata szórókeret szakasz vezérlés, a tartály szintjelző, vagy a 12 Voltos nyomtató vezérlésére.

SprayRover 570

A SprayRover 570 egy különálló automata szórókeret szakasz vezérlő rendszer, amely a HC 5500 vezérlő egységgel kombinálva működik. Az 5,7” collos (14,5 cm) színes érintőképernyő 2D és 3D grafikával egyaránt használható, ezzel együtt pedig öt különböző üzemmódban használható sorvezetéshez. A HARDI SprayRover 570 antennával is fel van szerelve, amely az ingyenes, és a normál szántóföldi viszonyokhoz megfelelő EGNOS/WAAS jelek vételére alkalmas. Opcionálisan egy nagyobb teljesítményű RXA-30 antenna is rendelhető dombos terepre.

Automata Szórókeret Szakasz Vezérlés

A Szórókeret Szakaszok megnyitása/elzárása precíziós műholdjelek alapján. Lényegesen nagyobb kényelmet nyújt és jelentősen csökkenti a gépkezelő munkaterhelését, valamint 5%-os, vagy esetenként nagyobb dokumentált vegyszer megtakarítást biztosít.

 

 

 

 

 


Keresse fel HARDI forgalmazóját a részletekért!

(X)

Fókuszban
BactoFil® + KITEStart® – technológia, amelytől a kukorica csőre tölt!

BactoFil® + KITEStart® – technológia, amelytől a kukorica csőre tölt!

Az AGRO.bio az elmúlt években a Demo Farm Projekt

Szakszerű kalciumpótlás a talajtermékenység fenntartásáért

Szakszerű kalciumpótlás a talajtermékenység fenntartásáért

A mezőgazdaságban a termőtalaj a legfontosabb termelőeszköz

Visszatekert kilométeróra, hiányzó szervizkönyv

Visszatekert kilométeróra, hiányzó szervizkönyv

Válasszon inkább megbízható használtautót! - JóAutók.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.