FÓKUSZBAN

Nálunk is számít a legkisebb! Akcióban a 3600-as Massey Ferguson

Nálunk is számít a legkisebb! Akcióban a 3600-as Massey Ferguson

A Massey Ferguson legkisebb erőgépét – a ...

Nem tiltják, de mégis: a horvátok sem kérnek a magyar sertésből

Nem tiltják, de mégis: a horvátok sem kérnek a magyar sertésből

Habár szigorú az ellenőrzés, a horvát mezőgazdasági ...

Ha nem jön az aranyat érő eső, nekünk kell segíteni a kalászt!

Ha nem jön az aranyat érő eső, nekünk kell segíteni a kalászt!

Gazdálkodás során gyakran felmerül az a kérdés, hogy a várható ...

Gépesítés

2018. április 18., szerda • 21:56

Profi nyereményjáték: gazdára talált a Jinma 164Y kistraktor!

A kistraktor a szüretelőkocsi vontatásában, sorközkaszálásban és talajmarózásban segíti majd új tulajdonosát.

Március végén zárult a Profi magazin előfizetői nyereményjátéka! A közjegyző előtt megtartott nyereménysorsoláson Kujbusz Richárdnak kedvezett a szerencse, így ő lett a Speed-ex Kft. által felajánlott Jinma 164Y kistraktor tulajdonosa! A játékban azok vettek részt, akik egy évre előfizettek a Profi magazinra.

A képen Hamvas Atanáz és Mátrai Zoltán, az Agrotrend csoport ügyvezetői Aszódi Jánossal az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n.

Kujbusz Richárd az Agárdi Aratrum Kft. ügyvezetőjeként a Velencei-tó déli partján gazdálkodik, fő tevékenységük a borszőlőtermesztés. Jelenleg 95 hektár szőlőterülettel rendelkeznek, melynek nagy része Agárdon és Seregélyesen található. Ezen felül van egy móri és több kisebb nadapi parcellájuk is, valamint egy 5,2 hektár öntözött almaültetvényük.

- Fontos, hogy jó minőségű borszőlőt tudjunk termelni, melyet borászatoknak értékesítünk. Területeinken egy előre kidolgozott éves terv alapján gazdálkodunk, mely során törekszünk a hatékonyság maximalizására - mondta a nyertes.

Az ültetvények gondozása során a fenntarthatóság kiemelkedő jelentőségű szempont, ez a tápanyag-utánpótlásban is teret kap.

- Terveink szerint a kistraktort szüretelőkocsi-vontatásra, sorközkaszálásra és talajmarózásra fogjuk használni - jegyezte meg Kujbusz Richárd, aki a Jinma márkával 2018 elején, az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n ismerkedett meg alaposabban. - Nagyon várjuk, hogy kipróbálhassuk az új gépet, amellyel hasznos munkákat tudunk elvégezni majd gazdaságunkban - tette hozzá.

Gratulálunk a nyertesnek!

agrotrend.hu / Profi magazin