FÓKUSZBAN

Először Magyarországon a szakmák Európa-bajnoksága

Először Magyarországon a szakmák Európa-bajnoksága

A EuroSkills Budapest 2018 versenyen Európa legfelkészültebb ...

Az amerikai gazdák aggodalmai

Az amerikai gazdák aggodalmai

Nyáron Donald Trump kereskedelmi vitáitól volt hangos

Második alkalommal adtuk át az Agrofotó díjakat

Második alkalommal adtuk át az Agrofotó díjakat

A mezőgazdaság témakörében meghirdetett fotópályázat

Gépesítés

2018. április 18., szerda • 21:56

Profi nyereményjáték: gazdára talált a Jinma 164Y kistraktor!

A kistraktor a szüretelőkocsi vontatásában, sorközkaszálásban és talajmarózásban segíti majd új tulajdonosát.

Március végén zárult a Profi magazin előfizetői nyereményjátéka! A közjegyző előtt megtartott nyereménysorsoláson Kujbusz Richárdnak kedvezett a szerencse, így ő lett a Speed-ex Kft. által felajánlott Jinma 164Y kistraktor tulajdonosa! A játékban azok vettek részt, akik egy évre előfizettek a Profi magazinra.

A képen Hamvas Atanáz és Mátrai Zoltán, az Agrotrend csoport ügyvezetői Aszódi Jánossal az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n.

Kujbusz Richárd az Agárdi Aratrum Kft. ügyvezetőjeként a Velencei-tó déli partján gazdálkodik, fő tevékenységük a borszőlőtermesztés. Jelenleg 95 hektár szőlőterülettel rendelkeznek, melynek nagy része Agárdon és Seregélyesen található. Ezen felül van egy móri és több kisebb nadapi parcellájuk is, valamint egy 5,2 hektár öntözött almaültetvényük.

- Fontos, hogy jó minőségű borszőlőt tudjunk termelni, melyet borászatoknak értékesítünk. Területeinken egy előre kidolgozott éves terv alapján gazdálkodunk, mely során törekszünk a hatékonyság maximalizására - mondta a nyertes.

Az ültetvények gondozása során a fenntarthatóság kiemelkedő jelentőségű szempont, ez a tápanyag-utánpótlásban is teret kap.

- Terveink szerint a kistraktort szüretelőkocsi-vontatásra, sorközkaszálásra és talajmarózásra fogjuk használni - jegyezte meg Kujbusz Richárd, aki a Jinma márkával 2018 elején, az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n ismerkedett meg alaposabban. - Nagyon várjuk, hogy kipróbálhassuk az új gépet, amellyel hasznos munkákat tudunk elvégezni majd gazdaságunkban - tette hozzá.

Gratulálunk a nyertesnek!

agrotrend.hu / Profi magazin

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.