2021.02.28., vasárnap , Ákos, Bátor

Gépesítés

2018. április 18. szerda • 21:56

Profi nyereményjáték: gazdára talált a Jinma 164Y kistraktor!

A kistraktor a szüretelőkocsi vontatásában, sorközkaszálásban és talajmarózásban segíti majd új tulajdonosát.

Március végén zárult a Profi magazin előfizetői nyereményjátéka! A közjegyző előtt megtartott nyereménysorsoláson Kujbusz Richárdnak kedvezett a szerencse, így ő lett a Speed-ex Kft. által felajánlott Jinma 164Y kistraktor tulajdonosa! A játékban azok vettek részt, akik egy évre előfizettek a Profi magazinra.

A képen Hamvas Atanáz és Mátrai Zoltán, az Agrotrend csoport ügyvezetői Aszódi Jánossal az idei AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n.

Kujbusz Richárd az Agárdi Aratrum Kft. ügyvezetőjeként a Velencei-tó déli partján gazdálkodik, fő tevékenységük a borszőlőtermesztés. Jelenleg 95 hektár szőlőterülettel rendelkeznek, melynek nagy része Agárdon és Seregélyesen található. Ezen felül van egy móri és több kisebb nadapi parcellájuk is, valamint egy 5,2 hektár öntözött almaültetvényük.

- Fontos, hogy jó minőségű borszőlőt tudjunk termelni, melyet borászatoknak értékesítünk. Területeinken egy előre kidolgozott éves terv alapján gazdálkodunk, mely során törekszünk a hatékonyság maximalizására - mondta a nyertes.

Az ültetvények gondozása során a fenntarthatóság kiemelkedő jelentőségű szempont, ez a tápanyag-utánpótlásban is teret kap.

- Terveink szerint a kistraktort szüretelőkocsi-vontatásra, sorközkaszálásra és talajmarózásra fogjuk használni - jegyezte meg Kujbusz Richárd, aki a Jinma márkával 2018 elején, az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n ismerkedett meg alaposabban. - Nagyon várjuk, hogy kipróbálhassuk az új gépet, amellyel hasznos munkákat tudunk elvégezni majd gazdaságunkban - tette hozzá.

Gratulálunk a nyertesnek!

agrotrend.hu / Profi magazin

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.