2022.08.11., csütörtök , Zsuzsanna, Tiborc

Gépesítés

2016. május 24. kedd • 15:19

Termékkör bővítés az Agroázisnál

Az Agroázis szántóföldi üzletága, mint a Hardi permetezőgépek hivatalos magyarországi forgalmazója, az elmúlt évek sikeres értékesítésére visszatekintve úgy döntött, hogy bővíti termékkörét más mezőgazdasági munkagép alkatrészeinek forgalmazásával. Lenti interjúnkban erről kaphatunk bővebb információt a cég új kollégájától, Orbán Zoltántól.

Kérlek, néhány szóban ismertesd szakmai képzettségedet az Olvasókkal!

Több mint 6 éves tapasztalattal rendelkezem a mezőgazdasági gépalkatrészek kereskedelmében.
Korábbi munkahelyeimen szerzett ismereteimet felhasználva szeretném a gazdák igényeit a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálni, ezáltal segítve munkájukat.

Melyek azok a termék, illetve alkatrészcsoportok, amelyekkel bővül a termékpaletta?

A cégünk - szántóföldi részlegének - fő profiljának számító Hardi alkatrészek forgalmazása mellett, igyekszünk az eddigi és remélhetőleg minél több leendő Partnerünk részére, már Amazone, John Deere és Kuhn alkatrészeket is biztosítani, de a korábbiaknak megfelelően kiemelt helyen szerepelnek a Dondi és a MaterMacc termékei is. Természetesen ezek mellett általános alkatrészekkel is foglalkozunk, amelyek a mindennapos munkavégzést, illetve a gépek karbantartását könnyítik meg, mint például az ékszíjak, görgősláncok és szűrők.

Melyik az a termékcsoport, amit kiemelnél a többi közül?

Úgy gondolom, hogy a Bondioli cégcsoport gyártmányaival (kardántengelyek, hajtóművek, hidraulikus részegységek) a mezőgazdasági munkagépek üzemeltetőinek tudunk abban segíteni, hogy a vállalat minőségi termékeivel tudják ellátni mindennapos feladataikat.

Milyen módon és szállítási feltételekkel lehet rendelni?

Az igényeket jelenleg email-en, illetve telefonon lehet leadni.
Gyors megrendelés esetén 2-3 munkanapon belül tudjuk eljuttatni Ügyfeleink számára a kért alkatrészeket. Azonban, ha nem olyan sürgős a postázás, mint például a munkagépek szezon előtti felkészítése esetén, akkor 1-2 hetes kiszállítási határidővel, kedvezőbb ajánlatot tudunk adni. 

Az alkatrészek bábolnai telephelyünkön is átvehetők, de természetesen igény esetén csomagküldő szolgálattal is fel tudjuk adni a kért szállítási címre, másnapi eljuttatással.

Milyen elképzelések vannak a közeljövőt illetően?

Terveink között szerepel a webshop létrehozása, ahol megrendeléseket is le lehet majd adni. Ezek mellett igyekszünk segítséget nyújtani az alkatrészek pontos beazonosításához, illetve aktuális akcióinkat is figyelemmel tudják majd követni Partnereink.

Kérje személyre szabott árajánlatunkat, és reméljük hamarosan elégedett partnerünk lesz!

Orbán Zoltán,
alkatrész gazdálkodó
Telefonszám:06 30 275 6011
Email:zoltan.orban@agroazis.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.