2022.12.09., péntek , Natália

Gépesítés

2016. december 29. csütörtök • 07:27

Traktorabroncs – ahol az igazán jó gép kezdődik

Ma már rendkívül könnyű a keresés és komoly kínálatból lehet válogatni, azonban a megfelelő hatékonyságú megoldás kiválasztásához széles körből szerzett tapasztalatra és az újdonságok folyamatos követésére van szükség.

Az ATRA Kft. abban különbözik az internetes, illetve a hagyományos gumi- és gépkereskedőktől, hogy a partnereket telephelyeiken látogatva, a problémákat felmérve ad tanácsokat a hatékonyság növelésére, gazdaságosabb és biztonságosabb munkavégzéshez.

Egy traktor energiamérlegét vizsgálva látszik, hogy a motorteljesítmény legnagyobb része a kerék, azaz a traktorabroncs-talaj kapcsolat során vész el – fotó: ATRA Kecskemét Kft.

- Mi csak a magunk szakterületével foglalkozunk, az elmúlt 25 év alatt az országban egyedülálló termék- és szolgáltatáscsomagot állítottunk össze partnereinknek – emelte ki az Agrotrend.hu-nak Csányi Attila. Az ATRA Kecskemét Kft. értékesítési és marketing vezetője elmondta: segítséget nyújtanak a megfelelő gumiabroncs kiválasztásában, figyelembe véve a gép által végzett munka körülményeit, szem előtt tartva a gazdaságosságot és a hatékonyságot.

Az ATRA Kecskemét Kft. által ajánlott termékkör lefedi az igényeket az átlagos használattól a csúcsminőséget igénylő intenzív használatig. A kiválasztott abroncsot pedig akár a partner telephelyén szakszerűen fel tudják szerelni az ország bármely pontján mobil műhelyeiknek köszönhetően. Fő szállítóik az Alliance, Galaxy, Firestone, Vredestein, Solideal (Camso).

Keréken 25 éve – fotó: ATRA Kecskemét Kft.

Amennyiben méretváltásra, ikresítésre vagy művelőkerékre van szükség, lehetőség van azok méretét kiszámolni, és az ATRA Kecskemét Kft. saját üzemében le tudja gyártani a szükséges keréktárcsákat, amik így biztosan a legoptimálisabb megoldást jelentik az adott feladatra.

- Defektmentesítő technológiáinkkal megoldást kínálunk a vontatott munkagépek defektjei miatt okozott kiesésekre is. Szükség esetén meg tudunk javítani olyan sérült abroncsokat, amiket az ilyen gyakorlattal nem rendelkező gumis műhelyek már nem vállalnak vagy nem szakszerűen javítanak. Csodákra persze mi is csak korlátozottan vagyunk képesek – tette hozzá a szakember.

 

agrotrend.hu (X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.