2020.10.22., csütörtök , El?d

Gépesítés

2020. augusztus 24. hétfő • 08:12

Új kisteljesítményű kompakt traktorszériák a John Deere-től

A főleg parkápolásban és kommunális területen, valamint melegházi kertészetekben használható 13 új traktor, 25-66 LE közötti motorteljesítményű modellekből épül fel és hat szériát alkot.

A 2R és 3R szériákat alkotó kisebb modelleket korszerű 25-36 LE-s, 1,6 literes, háromhengeres Yanmar TNV Stage V normás motorok működtetik. A 4R szériáktól négyhengeres 2,1 literes, CRS (Common Rail System) befecskendezésű, elektronikus vezérlésű, 42-66 LE-s Stage V normás Yanmar motorok kerülnek beépítésre a traktorokba. A traktorok mechanikus, ill. egyes modellek elektronikusan vezérelt hidraulikus sebességváltóval is készülnek - írja a Profi Magazin.

fotó: pikrepo.com

A munkagépek üzemeltetéséhez hátsó hidraulikus függesztő szerkezettel és TLT hajtással is rendelkeznek. Ezen kívül HAS (Hitch-Assis-System) is felszerelt gyorskapcsolású pótkocsi vonószerkezet is található rajtuk. A traktorok fülkés és fülke nélküli kivitelben is megvásárolhatók. Új csupaüveg, tágas vezetőfülkéjük kényelmes vezetést kínál, ergonomikusan kialakított kezelő szervekkel. A megvilágító lámpáik LED fényforrásokkal rendelkeznek.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.