FÓKUSZBAN

Az ünnepi pillanatokra a gazdásztársadalomnak is szüksége van!

Az ünnepi pillanatokra a gazdásztársadalomnak is szüksége van!

Immár ötödik alkalommal kerül kiírásra Az Év Agrárembere

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: akcióban a 110 LE-s Massey Ferguson 5711 GLOBAL

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT: akcióban a 110 LE-s Massey Ferguson 5711 GLOBAL

Az importőr Austro Diesel az MF 5700 GLOBAL széria esetében

ŐSZI BÚZA EREDMÉNYEK HUMINISZ TECHNOLÓGIÁVAL - A 2017-2018. ÉVI SZEZONBAN

ŐSZI BÚZA EREDMÉNYEK HUMINISZ TECHNOLÓGIÁVAL - A 2017-2018. ÉVI SZEZONBAN

A 2017/2018. évi szezonban az őszi búza terméseredmények

Gépesítés

2018. július 14., szombat • 09:59

Új modelleket mutattak be a kombájnspecialisták

Július 9-12. között zajlott az aratási körkép, amelynek keretében neves gyártók kombájnspecialistái mutatták be a márka kombájnmodelljeit, méghozzá munka közben.

A Mezőgazdasági és Biológiai Mérnökök Amerikai Társasága és a Gépgyártók Egyesülete a John Deere S700-as sorozatú kombájnját az egyik legjobbnak ismerte el azon 50 termék közül, amelyek ez év elején AE50 díjat kaptak. Az első alkalommal odaítélt JB Davidson díjjal ismerték el a John Deere fejlesztését a 2018. évi Commodity Classic alkalmával.

A John Deere márka új kombájnsorozattal rukkolt elő - fotó pixabay.com

A CLAAS név garancia a kiváló minőségre. Az ORIGINAL CLAAS alkatrészek tervezése során folyamatosan arra törekszik a gyártó, hogy a tervezőasztalon konstruált alkatrész a gyakorlatban is probléma nélkül ellássa feladatát. A gyártó célja, hogy a megfelelő helyre a megfelelő minőségű alkatrész kerüljön. Az ORIGINAL alkatrészek megbízhatók, élettartamuk hosszabb, az ORIGINAL alkatrészekkel üzemeltetett gépek meghibásodásának esélye is lényegesen kisebb - írja az agroinform.hu.

Rövidülnek a betakarításra alkalmas időszakok, a gyors és minőségi munkához olyan adapter kell, ami komoly terhelés alatt is hibátlanul működik, és karbantartási igénye is minimális. Az OPTIGÉP Kft. a mezőgazdaság gépigényeit figyelembe vevő fejlesztési munkájának eredményeként korszerű termékskálával áll megrendelői szolgálatára.

A Horsch harmadik bemutató gazdaságát nyitja meg, mely ezúttal Németország és a Cseh Köztársaság után az Amerikai Egyesült Államokban, Illinois államban fog működni. A Horsch AgVision farmja az illinois-i Downs-ban üzemel majd, amely terület számos lehetőséget kínál az agronómiai témákkal intenzíven foglalkozók számára.

Az arató- és vetőgépek innovációt hoznak a gazdaságokba - fotó: pixabay.com

Búza technológiai fajtabemutatót tekinthettek meg Mezőhegyesen a környékbeli gazdálkodók. A mintaparcellákat HORSCH 6DC vetőgéppel vetették el, de már egy kissé késői, november elején történő vetéssel. A bemutatott táblák mindezek ellenére szép, egyöntetű képet mutattak – ám alaposabb szemrevételezés után a szakavatott szemek mégis felfedezték a parcellák közötti különbségeket.

A veszprémi Royal-Kert Kft. mára már jól ismert szereplője a hazai mezőgazdasági és kommunális géppiacnak. A vállalat a ZOOMLION traktorok, a GardenGo munkaeszközök, a Negri BIO ágaprítók és a BICCHI pótkocsik importőre, márkakereskedése és szervize. 2013-ban a cég egy olyan traktorkínálatot alakított ki, amely már a "kisüzemi" felhasználói körnek is egy optimális segítség.

agrotrend.hu / agroinform.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.