2021.01.28., csütörtök , Károly, Karola

Gépesítés

2020. szeptember 23. szerda • 09:13

Új nagyteljesítményű OMV dízelüzemanyagok az RWA-nál

Az RWA Magyarország Kft. a termelők számára, a gazdálkodásukhoz szükséges valamennyi input anyagot biztosítja, valamint terménykereskedelemmel is foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy cégünk teljes körű szolgáltatóként üzemel az agráriumban, az integrátori hálózatunkhoz tartozó gazdálkodóknak kiemelkedő minőségű vetőmagokat, valamint műtrágyákat és növényvédő szereket ajánlunk.

Ahhoz azonban, hogy termékkínálatunk ténylegesen teljes körű legyen, hozzátartozik a gázolaj értékesítése is. Ennek érdekében olyan megbízható partner megtalálása volt a cél, mely szintén kiváló minőségű termékeket kínál, a zökkenőmentes kiszolgálás mellett. Az OMV dízelüzemanyag szolgáltatásai tökéletesen megfelelnek ennek. Az RWA Magyarország Kft. az OMV Hungária Ásványolaj Kft.-vel közösen megoldást kínál az agrárpiac szereplőinek. A két osztrák gyökerű cégre jellemző a precíz, megbízható munka, a nagyszerű szakemberek jelenléte és a folyamatos innováció.

Így 2020. október 1-től az OMV-vel egyidőben, az RWA is megkezdi a legújabb, HighTec teljesítménynövelő adalékkal ellátott OMV Diesel termékek forgalmazását!

A korszerű OMV dízelüzemanyagokban a kiváló minőségű alapüzemanyag-összetételt kombinálják egy speciálisan kifejlesztett, innovatív teljesítménynövelő adalékcsomaggal. Az OMV Diesel üzemanyagok ilyen módon nem csupán tisztán tartják az üzemanyagrendszert, hanem optimalizálják a motor teljesítményét, valamint növelik a járművek és a munkagépek élettartamát. Ezen kívül csökken a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás is. A kiváló termékminőségnek köszönhetően alacsonyabbak a karbantartási költségek, csökken a munkagépek karbantartási ideje, illetve olyan szélsőséges körülmények között is jobb a megbízhatóságuk, mint pl. az extrém hőmérséklet vagy magas porkoncentráció.

Mindenki kedvence: az OMV EcoSmart Diesel

Az üzemanyagokat az OMV magas színvonalú szabványai szerint gyártják, és folyamatosan tesztelik. Az OMV HighTec teljesítménynövelő adalék anyaga növeli a hatékonyságot, védi az üzemanyagrendszert és meghosszabbítja a motor élettartamát. A különösen jó minőségű biodízel (FAME) komponens hozzáadásának köszönhetően az OMV EcoSmart Diesel eltarthatósága kiváló, ezáltal elkerülhető az üzemanyagszűrő nem tervezett cseréje.

OMV EcoSmart Diesel előnyök

Ebben megbízhat: az OMV EcoPro Diesel

Az OMV EcoPro Diesel egy speciális dízelüzemanyagon alapul, ötvözve az OMV HighTec teljesítménynövelő adalék előnyeivel. A speciális összeté­telnek és az OMV EcoSmart Dieselnél magasabb adalékanyag-adagolásnak köszönhetően eltűnnek a lerakódások és a szennyeződések a befecskendezőben. Ám nem csak a motor lesz tisztább: az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás miatt a szennyezőanyag-kibocsátás is jelentősen csökken.

OMV EcoPro Diesel előnyök

Érdemes a gázolajat az RWA Magyarország Kft.-től vásárolnia, hiszen partnereiknek kedvező fizetési feltételeket biztosítunk, akár 21 napos fizetési határidővel, de cégünknél a termény-kompenzációs fizetés is lehetséges. Ügyintézésünk rugalmas, a szállítás pedig gyors, pontos és megbízható: délelőtt 11 óráig leadott megrendeléseiket már másnap kiszállítjuk országszerte. Jól ismerjük ügyfeleinket, az iparágat, az üzletágat. Az integrált üzleti modellnek köszönhetően ügyfeleink mindazon tudás, tapasztalat és előny összességét élvezhetik, amelyet a két cég közösen képvisel az olajiparban és a mezőgazdaságban.

Keresse az RWA-at az alábbi elérhetőségeken!

Bothné Bodor Edit: +36 30 491 7301

edit.bodor.bothne@rwa.hu

www.rwa.hu

 

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.