2022.07.03., vasárnap , Kornél, Soma

Gépesítés

2021. július 14. szerda • 08:37

ÚJ TERMÉKTÁMOGATÁSI SZOLGÁLTATÁS A PIACVEZETŐ FLIEGL PÓTKOCSIKHOZ

A FLIEGL ABDA Kft. Agro-Center üzletága a magyar agrárium szolgálatában.

A Fliegl széles termékpalettájával már több mint 25 éve van jelen a magyar mezőgazdaságban. A Győr melletti Abdán lévő gyár folyamatosan bővülő gyártási programjával ma piacvezetőként állítja munkába a mezőgazdasági pótkocsikat, illetve különféle munkagépeit. A folyamatosan változó piaci környezetben szintén egyre fontosabbá válik a szükséges alkatrészek azonnali elérhetősége, mivel ma már az egyre extrémebb időjárási körülmények is a gyors, zavartalan és tervezhető munkavégzést követelik meg a gazdáktól. A Fliegl cég abdai gyára ennek a piaci elvárásnak megfelelve folyamatosan bővítette a zökkenőmentes munkavégzéshez szükséges alkatrészek magyarországi készletezését és elkészített egy online alkatrészkatalógust régebbi és új Fliegl pótkocsikhoz egyaránt. Ez a www.flieglparts.hu weboldalon keresztül érhető el.

Ezen új szolgáltatás bevezetése segíti a vásárlókat, illetve a magyar agrárium valamennyi szereplőjét (gazdák, partnerek, viszonteladók, alkatrészforgalmazók, szervízek, stb…). A cél az volt, hogy egy meghibásodás vagy javítási feladat során a szükséges alkatrészeket pontosan és gyorsan be tudják azonosítani, hiszen köztudott a gazdák és a mezőgazdasági gépek alkatrészeit forgalmazó cégek körében, hogy milyen nehézkes, illetve bonyolult feladat is ez. A www.flieglparts.hu weboldalon található robbantott ábrás katalógusok segítségével a keresett alkatrész gyorsan beazonosítható, megtalálható. Így az alkatrész utánrendelés, -beszerzés mind a vevő, mind az eladó számára sokkal egyszerűbb folyamat lesz.

A Fliegl alkatrészraktárában nem csak a Fliegl-járművekhez való úgy nevezett Fliegl-specifikus alkatrészek találhatóak meg. Számos, más járműveknél is beépített, univerzális felhasználású alkatrészek (különféle futómű-alkatrészek, zárak, kapcsolócsapok, légtartályok, golyóskoszorúk, stb…) széles választékával állnak a gazdák és az alkatrészforgalmazók rendelkezésére.

Elérhetőségek:

9151 Abda, Pillingerpuszta

06/96/553-337 vagy 06/20/258-6888

parts@fliegl.hu

w ww.flieglparts.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.