2021.01.21., csütörtök , Ágnes

Gépesítés

2016. október 21. péntek • 16:18

Újként és használtan is a piac erősségei a Hardi-permetezők

A legstabilabb, legmegbízhatóbb márka mind a szántóföldi, mind a gyümölcs- és kertészeti ágazatban – így beszélnek a Hardi termékeiről az elődeit tekintve egyik legnagyobb múlttal rendelkező hazai agrárgép-nagykereskedőnél.

Az Invest Gépkereskedelmi Kft. a tartósság mellett a folyamatos saját fejlesztésekben és a kiterjedt minőségi szolgáltatásokban látja a Hardi sikerének okát.

– Elődcégeit is ideszámítva az Invest Gépkereskedelmi Kft. értékesítői, szervizapparátusa hosszú évek tapasztalatával bír a Hardi permetezőgépek és -rendszerek forgalmazása, szolgáltatásai terén. Amikor az Invest önálló cégként megalakult, nem is volt kérdés, hogy a többi neves cég: traktor-, kombájn- és más gyártók termékei mellett csakis a Hardi illeszkedik méltón a prémiumkategóriás gépeink kínálatába. A Hardi hosszú élettartamú, erős gépei mellett szól a kor környezetvédelmi elvárásaihoz igazodó folyamatos műszaki-technológiai fejlesztés is.

E fejlesztések ismert vívmányai például a PrimeFlow- vagy a permetszert légrásegítővel a növényre áramoltató TwinForce-rendszer, illetve például a SprayRover, ami GPS-adatok révén nagy pontossággal vezérli a növényvédő szer kijuttatását.

Az Invest Gépkereskedelmi Kft. – amelynek Ács mellett Nagykanizsán, Szekszárdon, Mezőfalván, Gyöngyösön, Sajópetriben és Orosházán is van területi központja – 12 területi képviselővel, kiterjedt szervizhálózattal és akár átalánydíjas szerviz-megállapodással, folyamatos (házhoz szállítást is vállaló) alkatrész-ellátással dolgozik azért, hogy a Hardi-gépek még nagyobb körben szolgálják a korszerű hazai mezőgazdasági termelést.


Pöttinger TERRASEM A sikeres koncepció

A Pöttinger TERRASEM vetőgépe egyedülálló gumitömörítővel rendelkezik. Rövid építésű és fordulékony. Az univerzális gépet lehet használni direkt vagy hagyományos vetésre is. Minden TERRASEM mulcs-vetőgép egyesíti a talajművelés, a visszatömörítés és a 3-9 m munkaszélességű vetés lépéseit. A párhuzamosan vezetett DUAL-DISC utánfutó mélyvezető görgős, kéttárcsás csoroszlyákkal végzett pontos vetőmag-lerakás mellett a gépek az egyedülálló talajfelszín-követéssel, a 40-120 kg/csoroszlya tartományú központi csoroszlya-nyomásállítással, a nagy térfogatú vetőmagtartállyal és az intelligens kezeléssel győzik meg a vásárlót. A kombinált tömörítő- és futómű egység közvetlenül az előtétszerszámok mögött helyezkedik el. Ez az optimalizált geometria és rövid felépítmény javítja a fordulékonyságot kanyarodáskor és szállításkor.

A magas vetőmagárak megkövetelik a gazdaságos adagolórendszert. A szükséges mennyiséget pontosan kell kijuttatni 0,6 és 350 kg/ha között. A Pöttinger adagolórendszer a legnagyobb precizitásra van tervezve. Pontos magkijuttatás különféle magok és nehéz körülmények között is.

Invest Gépkereskedelmi Kft.

(X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.