2021.04.11., vasárnap , Leó, Szaniszló

Gépesítés

2021. március 08. hétfő • 08:59

Vegye kezébe az irányítást és legyen saját üzemanyagkútja!

A megfelelő minőségű üzemanyag nélkülözhetetlen a gépek működéséhez és nincs annál bosszantóbb, mikor sorba kell állni az üzemanyagért vagy akár több kilométert is meg kell tenni a telephelytől, hogy megtankoljunk. Ráadásul a kisebb kutakon található üzemanyagok minőségében sem bízhatunk vakon, így ha már több tízmilliós gépparkkal rendelkezünk, akkor járműveink hosszú távon meghálálják, ha ellenőrzött beszerzésből származó üzemanyagot égethetnek.

A fenti problémákra tud megoldást nyújtani egy saját gázolajkút vagy kisebb mennyiségi igény esetén a szállítható üzemanyagtartály.

Miért szerezzen be Ön is saját üzemanyagkutat?

 1. Az üzemanyag a nap 24 órájában rendelkezésre áll, így Ön maximálisan az adott munkára tud összpontosítani.

 2. A konténeres gázolajtartály a vevő igényei alapján kerül letelepítésre, így a saját telephelyen, a legideálisabb helyen történhet a tankolás és nem kell kilométereket megtenni egy üzemanyagtöltő állomásig, kímélve ezzel a gépeket.

 3. Csökken az az idő, amit eddig nem munkával töltött a gép, hiszen nincs várakozási idő a töltőállomáson.

 4. Lényegesen olcsóbban beszerezhető a gázolaj a nagykereskedőktől (ellenőrzött forrásból, dokumentálva), akik vállalják a telephelyre történő szállítást. Így az itt megspórolt költségek rövid idő alatt vissza tudják hozni a gázolajkút árát.

 5. Az ellenőrzött forrású üzemanyaggal működtetett járművek élettartama bizonyítottan hosszabb lesz, karbantartási költségük pedig alacsonyabb.

 6. A szállítható üzemanyagtartályok kompakt kivitelüknek köszönhetően könnyen és egyszerűen szállíthatók, így a szántóföld mellett is hatékonyan, biztonságosan kiszolgálhatók gépeink.

 7. A zárható kivitelnek köszönhetően biztonságban tudhatja a gázolajat.


A KITE Zrt. jelenleg a következő üzemanyagtartályokat kínálja Önnek:

430 literes mobil üzemanyag tartály

Ezt a kivitelt azon felhasználóknak ajánljuk, akik az üzemanyag tankolását a szántóföld mellett kívánják elvégezni, ezzel is csökkentve a traktor inaktív munkaidejét. A tartály kialakítása megfelel az 1.1.3.1c ADR előírások szerinti szállításhoz, tehát sem ADR köteles gépjármű, sem ADR okmányokkal rendelkező személyzetre nincs szükség, bármelyik kisteherautón vagy pick up-on szállítható teljesen legálisan. Ez a tartály könnyű súlyának (45 kg), gyorsaságának (40 l/p továbbítási teljesítmény), biztonságos kialakításának (automata töltőpisztollyal) és könnyű mozgathatóságának köszönhetően hamar a mezőgazdasági vállalkozók kedvence lett, próbálja ki Ön is!

Ár: 235.000 Ft + ÁFA/db-tól


5.000 literes Deso műanyag gázolajtartály

Olyan gazdálkodóknak ajánljuk, akik több darabos gépparkkal rendelkeznek és fontos számukra, hogy a gépeikbe ellenőrzött minőségű gázolajat tankoljanak, és ezzel is maximalizálják a járműveik élettartamát. A Deso 5.000 literes gázolajkút legfőbb előnyei:

 • a világszínvonalú rotációs öntési eljárásnak köszönhetően hegesztések és illesztések nélkül készül egy anyagból, így arra a gyártó 10 év tartálygaranciát tud biztosítani

 • kétlépcsős szűrési rendszerrel rendelkezik: a szivattyúban található 100 mikronos szűrő mellett egy vízleválasztó 25 mikronos professzionális szennyszűrő is található. Ezen rendszernek köszönhetően tud a gyártó 3 év garanciát biztosítani a kiadagoló egység részeire.

 • 3”-os szabvány csatlakozó: a tartály rendelkezik a nagy gázolajforgalmazók által megkövetelt 3”-os csatlakozóval, melynek segítségével a feltöltés ellenőrzött keretek között tud megvalósulni.

Ár: 950.000 Ft + ÁFA/db-tól + hatósági engedélyeztetés költsége


6.000 literes Carbery műanyag gázolajtartály

A tartályt azok számára ajánljuk, akik nagyobb gépparkkal rendelkeznek és a nagyobb szállítási mennyiségnek köszönhetően jelentősebb kedvezményt szeretnének elérni a nagykereskedelmi gázolaj beszerzésekor. A Carbery 6.000 literes gázolajkút legfőbb előnyei:

 • a duplafalú kialakításnak köszönhetően ez a tartály rendelkezik egy kármentő tartállyal, így a tartály esetleges szivárgása esetén sem kerül üzemanyag közvetlenül a környezetbe

 • a tartály Apollo ultrahangos szintérzékelővel rendelkezik, melynek segítségével akár 200 m-es távolságból is felügyelni tudjuk az üzemanyag szintjét

 • a kiadagoló rendszere 10 mikronos vízleválasztós előszűrővel rendelkezik, ami megfelelő karbantartás mellett biztosítja, hogy mindig a legjobb minőségű gázolaj kerüljön a gépjárművek üzemanyagtankjába

Ár: 1.200.000 Ft + ÁFA/db-tól + hatósági engedélyeztetés költsége

 

9.000 literes Kingspan műanyag gázolajtartály

A KITE Zrt. kínálatában található legnagyobb tartály azoknak lehet kiváló választás, akik ki szeretnék használni, hogy 6.000 literes mennyiség felett nem számítanak fel kiszállítási díjat a nagykereskedők. A 9.000 literes Kingspan tartály további előnyei:

 • a Watchman Sonic vezeték nélküli szintjelző liter kijelzéssel, szivárgásérzékeléssel és riasztási funkcióval maximális védelmet biztosít a felhasználónak

 • a 8 m hosszú töltőtömlőnek köszönhetően még a legmagasabb ponton található géptankok is elérhetők és feltölthetők

 • kétlépcsős szűrési rendszerrel rendelkezik: a szivattyúban található 100 mikronos szűrő mellett egy vízleválasztó 30 mikronos professzionális szennyszűrő is található. Ezen rendszernek köszönhetően tud a gyártó 3 év garanciát biztosítani a kiadagoló egység részeire

 • a rotációs öntési eljárással, homogén, hegesztés nélküli technológiával készült külső és belső tartály falvastagsága 7-9 mm, így a gyártó 10 év átlyukadás elleni garanciát vállal

Ár: 1.790.000 Ft + ÁFA/db-tól + hatósági engedélyeztetés költsége

 

Ajánlatunk 2021.04.30-ig, vagy a készlet erejéig érvényes.

Tekintse meg további ajánlatainkat weboldalunkon és keresse bizalommal alkatrész-értékesítési menedzser kollégáinkat!

www.kite.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.