2022.09.27., kedd , Adalbert

Gépesítés

2022. szeptember 09. péntek • 15:51

Videón a legértékesebb John Deere kombájn fülkéje!

A John Deere kombájnok zászlóshajója a legújabb John Deere X sorozat, amely a valaha volt legnagyobb méretű és teljesítményű betakarítógép a portfólióban. A csúcskategória megnevezés nemcsak a területteljesítményre igaz, hanem a kombájn fülkéjére is, amiben a gépkezelőnek igazi öröm a munkavégzés

Az 5 csillagos luxus „munkahely”

Az X sorozatú kombájn fülke tervezésekor a mérnökök egyik legfontosabb célja és fókusza a gépkezelők kényelme volt. Egy olyan prémium „munkahely” megalkotása, amelyben a kezelő komfortosabban, hatékonyabban, koncentráltabban tud dolgozni.  Egy olyan munkakörnyezet, ahol tényleg öröm a munkavégzés

Foglaljon helyet. Élvezze a kilátást. Tapasztalja meg a luxust

A tágas, 3,68 m3 légterű fülkében a keskeny oszlopoknak és a panoráma ablakoknak köszönhetően a kezelő könnyedén ráláthat a ferdefelhordóra, az adapterre. A fülke rendkívül jól szigetelt, a csendes belső kialakításnak köszönhetően nyugodtabb a munkavégzés, de könnyebb telefonálni is vagy éppen zenét hallgatni.

Tágas 3,68 m3 fülke

A továbbfejlesztett szellőztetővel és a masszázsfunkcióval ellátott Ultimate vezetőülés igazán pihentetővé teszi a környezetet még a legnagyobb kihívást jelentő betakarítási körülmények között is. Ha egyszer ezt kipróbálja, akkor már semmi nem fog ekkora elégedettséget okozni.

Ülésszellőztetéssel és masszázsfunkcióval is rendelkező vezetőülés? Lehetséges!

Ergonomikus kezelőfelület-kialakítás

A John Deere nagy hangsúlyt fektet a kezelőfelületek logikus kialakítására. Évek óta a „one glance”, azaz az „egy pillantás” elvét figyelembe véve tervezi meg a belteret, hogy a legfontosabb gombok, monitorok, kezelőkarok minél inkább szemre és kézre essenek.

Tekintse meg a legújabb John Deere X9 kombájn fülkéjét az alábbi videón:

További John Deere X9 kombájn műszaki tartalomért és aktuális kedvezményekért keresse KITE gépértékesítő kollégánkat!

(X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.