2020.04.09., csütörtök , Erhard

Gépesítés

2020. január 22. szerda • 11:13

Westermann 24 órás non-stop friss zöldség- és tejtermék automaták

A német Westermann cég a már korábban elterjesztett tej- és tejtermék „Nonstop-Shop” automatáinak szolgáltatását friss zöldség és gyümölcsértékesítéssel bővítette ki.

Ezzel új lehetőséget kínál a közvetlen termelői és termőhelyi értékesítésnek, ill. a friss élelmiszerek non-stop megvásárlásának. A regionális értékesítést szolgáló automatákat a helyi termelők, ill. termelői csoportok töltik fel folyamatosan friss áruval, ill. frissítik az árukészletet - írja a Profi Magazin.

fotó: pixabay.com (illusztráció)

A vásárló a hosszú értékesítési lánc kiiktatásával jut helyileg termelt friss tejtermékekhez, zöldségekhez és gyümölcsökhöz. Mivel az automata shopok hűtött, ill. temperált tárolótérrel is rendelkeznek, így a gyártó lehetségesnek tartja, hogy húsárúk, ill. pékárúk is bekerüljenek majd a kínálatba.

A termékek kiválasztása a képernyőn előhívható listából történik. A fizetéshez bankkártyák, ill. okos mobil telefonok használhatók. Mivel az automaták pénzt nem tárolnak, így feltörésükre minimális a veszély.

A gyártó fontosnak tartja az automaták telepítési helyének megválasztását, ahol a hőgazdálkodásnak (árnyékolásnak) és a megközelíthetőségnek fontos szerepet kell játszania.

agrotrend.hu / Profi Magazin

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.