2022.11.27., vasárnap , Virgil

Géppiac

2019. szeptember 10. kedd • 11:39

A AGRI CS Magyarország Kft. az új Case IH importőr Magyarországon

A Case IH bővíti márkaképviseletei hálózatát Magyarországon.

Az AGRI CS Magyarország Kft. 2019. augusztus 1-től hivatalos importőre lett a márkának és a teljes termékkínálatot forgalmazza: traktorok, kombájnok, bálázók, teleszkópos rakodók széles kínálatával áll az ügyfelei rendelkezésére.


fotó: D.Cs.

A Bábolnai Gazdanapokon tartott sajtótájékoztatón Harald Boitllehner a CNH üzletág igazgatója és Christian Garneyer marketing vezető elmondták, hogy a tavalyi évben hazánkban a nyugati traktorok piaca 1909 darab volt, ebből mintegy 184 darab volt Case IH, ami 9.6 %-os piacrészt jelentett. Nyugat-Európában ennél is erősebb a másrka piaci jelenléte.

A Case IH idén hozza forgalomba az immár harminc éves Magnum trakorok új sorozatát, melyek modernebb fülkével és a továbbfejlesztett Connect rendszerrel a precíciós gazdálkodást támogató telematikai megoldásokat kínálják a gazdálodóknak.

A Case IH idei másik újdonsága az új Versum CVXDrive modell, amely tervezéséből eredően prémium felszereltségű gép. A Versum traktor a Maxxum és a jól bevált Luxxum sorozat közé illeszkedik.

Az Agrotec Group jelenleg már négy szektor: a mezőgazdaság, építőipar, személy- és haszongépjármű járműveit forgalmazza Hazánkban illetve Csehországban és Szlovákiában - mondta Martin Rada, az Agrotec Group vezérigazgatója.

A cégcsoport 32 márka hivatalos foralmazója, 2018-ban alkalmazottainak létszáma 1022 fő volt, ennek kéthermada a mezőgazdasági- és építőipari gépekkel foglalkozik. A cégcsoport tavalyi árbevétele 354 millió euró volt.

A vezérigazgató szerint, a Case IH-val nagyon jó a partnerkapcsolatuk, közel húsz éve forgalmazzák gépeiket, és

az európai átlag feletti piaci részesedést elérve, sikeresen képviselik a márkát.

Jelenleg a nagyigmándi központban, valamint a kocsordi, kaposvári és a simontornyai területi központokban várják az ügyfeleiket - mondta Szollinger János, az AGRI CS Magyarország Kft. kereskedelmi igazatója.

Az idei év végéig négy telephely nyitását tervezik, illetve az elkövetkező években további 2-3 új telephellyel szeretnének bővülni. A jelenlegi ötven fős szakembergárdát nyolcvan főre szeretnék bővíteni.

Megállapodást kötöttek az AGROMAX Kft.-vel, aminek alapján Pest és Nógrád megyében, valamint Bács-KIskun megye északi részén aldílerként biztosítják a Case IH gépek kereskedelmét, szervíz- és alkatrész ellátását.

A CASE IH mellett több mnkagépgyártó termékeit is forgalmazzák: talajművelő gépek közül a Bednar és a Pöttinger, szállításban a ZDT pótkocsikat, valamint a forgatás nélküli talajművelésben használt SKY vetőgépeket is.

Még ebben az évben tervezik, hogy felveszik a kapcsolatot minden Case IH tulajdonossal és regisztrálják a gépeiket a folyamatos, zökkenőmentes alkatrész kiszolgálás és szervíz szolgáltatás érdekében.


fotó: D.Cs.

Szebegyinszki Georgina, a Rigli Kft. ügyvezetője 1000 hektáron gazdálkodik Békés megyében. Fő növéneik a klasszikus vetésforgóban alkalmazott búza-kukorica-napraforgó-repce.

Vezértraktoruk egy 420 lóerős Steiger a Case IH-tól, emelett további néhógy Case IH traktoruk van.

Munkája során minden területen szereti az innovatív megoldásokat, ezért kezdték használni a precíziós technológiákat, valamint elengedhetetlennek tartja a gépek hatékony és üzembiztos működtetését, ezért döntött a Case IH traktorok mellett.

A percíziós technológia alkalmazásával elsődleges célja a költségek csökkentése. Úgy gondolja, a növénytermesztésben már nem tudják drasztikusan növelni a terméshozamokat, így a gazdálkodás hatékonyabbá tételéhez a költségek csökkentése, az input anyag racionális felhasználása egy jó lehetőség.

Fontos szempont a munka pontossá tétele, a munka hatékonyságána, gyorsaságának növelése és nem utolsó sorban a kénylem, ait a technológia biztosít a felhasználó számára.

agrotrend.hu / AGRI CS

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.