2023.01.28., szombat , Károly, Karola

Géppiac

2019. május 10. péntek • 14:13

Hódmezővásárhelyi KITE Napok

A látogatók megtekinthetik a KITE portfóliójának színfoltjait, a kisgazdaságoktól a nagy területen dolgozó cégekig, mindenki megtalálja a vállalkozásának megfelelő gépkategóriát.

2019. május 9-10-én a KITE Zrt. hagyományosan 10. alkalommal rendezi meg hódmezővásárhelyi alközpontjában a Hódmezővásárhelyi KITE Napok névre keresztelt gépkiállítást. Többek között állattartó gazdaságok kérdéseire választ adó minőségi szálastakarmány előállítást biztosító gépeket tekinthettek meg a látogatók.


Fotó: kite.hu

A SIP fűkaszák, rendképző és -terítő gépek minőségét semmi sem mutatja jobban, minthogy a gyártó 2 év garanciát vállal a gépeire. Munkaminősége és megbízhatósága miatt egyre meghatározóbb pozíciót vív ki magának a hazai és a nyugat-európai piacokon egyaránt.

A John Deere változó kamrás hengeres bálázói között a G, M, R sorozatból mindenki megtalálja az igényére választ adó modellt.

Tömörség, növelt haladási sebesség jellemzi „megállás-mentesen” az integrált csigás terménytovábbító megoldásnak köszönhetően. 

A telepek anyagmozgatási feladataira a KITE értékesítői csapata egy fix áras kondícióval tette vonzóvá a kedvelt populáris JCB 531-70 AGRI PLUS típusú teleszkópos rakodót, a JO//dev.itworx.hu/skin/default2016 TETRA-CAP 5025 évre hallgató 18 t össztömegű pótkocsit, és a JO//dev.itworx.hu/skin/default2016 hirbox/hirboxNewsO 5 m3-es tartálykocsit.

Üde színfolt a traktorpiacon a John Deere 5115R 125 LE maximális teljesítményre képes gépe. A nagytraktorok kényelmét és jellemzőit hozta be a gyártó ebbe a szegmensbe, egy igazi prémium traktort megalkotva a szegmensben.

  • Fordulékonyság
  • gyárilag beépített automata kormányzás
  • független elsőkerék-felfüggesztés
  • fülkerugózás
  • és növelt hidraulika teljesítmény jellemzi.

Aki egy univerzális, mokány mindenest szeretne egyedi tulajdonságokkal, annak figyelmét nem kerülhette el ez a versenytársakat könnyen maga mögé utasító traktor.

A kiállított szerkezetek sorából impozáns méretével emelkedett ki a John Deere traktorok zászlóshajója, a 9620RX törzscsuklós gumihevederes járószerkezetű gépe, mely 620 LE névleges teljesítményű. Két univerzális nehéztraktor teljesítményének kiváltására is képes.

A betakarítási technológia egy W540 hagyományos szalmarázóládás kombájnban öltött testet egy 5,5 méter munkaszélességű gabonavágó-asztallal szerelve.

A KITE termékportfólió erősítését a kis és közepes felületen gazdálkodók részére a kiállított RK-185 dobos kasza, vagy magyar gyártmányú M-5615 típusú műtrágyaszóró szemléltette.


Fotó: kite.hu

A rendezvényen a KITE Zrt. piaci jelenlétének mintázataként átadták a JOHN DEERE 6M traktor sorozat 600. gépét Dr. Csikai Miklós, az Árpád Agrár Zrt. vezérigazgatója részére.

agrotrend.hu / KITE Zrt.

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.