FÓKUSZBAN

Jó hibridválasztással és tőszámbeállítással a kukorica sem indul hátránnyal

Jó hibridválasztással és tőszámbeállítással a kukorica sem indul hátránnyal

A nem homogén területeken érdemes flexibilis csőtípussal ...

Így fordítható a barna erdőtalaj a termelők javára (+Videó)

Így fordítható a barna erdőtalaj a termelők javára (+Videó)

A barna erdőtalajoknak igen nagy a mezőgazdasági jelentősége, ...

Újdonságok

2015. október 20., kedd • 15:25

Ezek az Agritechnica 2015 kiállítás aranyérmes újdonságai!

Az Agritechnica a teljes agrárágazatban a legfontosabb újdonságok kiállítása. A DLG által kijelölt független szakértői bizottság a bejelentett 311 innovációból szigorú feltételek alapján összesen 44 újdonságot tüntetett ki ezüstéremmel, ötöt pedig aranyéremmel. Itt láthatók az aranyérmes díjazottak.

John Deere: Átfogó növényvédelem, növényvédelmi alkalmazás-menedzser segítségével: A növényvédelmi alkalmazás-menedzserre épülő átfogó növényvédelem egy intuitív döntéstámogató rendszer a növényvédőszerek célorientált, időben megfelelő és pontos alkalmazásához. Ez a rendszer integrálja a növényvédelmi ajánlások alkalmazásához, a permetezőgép járművezető által támogatott megtöltéséhez, a távolsági feltételek automatikus figyelembe vételével történő kijuttatáshoz, valamint a hiánytalan dokumentációhoz szükséges kulcsfontosságú technológiákat.

Fendt VarioGrip Pro: A Fendt „VarioGrip Pro“ esetében a traktor új fejlesztésű abroncsának belsejében egy második magasnyomású abroncs található, ami a gumiabroncsok nyomásának szükség szerinti, gyors változtatását biztosító nyomástárolóként szolgál. A sűrített levegő biztosításához elegendő egy egyszerű forgó összekötő csatorna, ami a belső abroncsot folyamatosan feltöltve tartja.

Premos 5000: A PREMOS 5000 az első mobil pelletkészítő betakarítógép a piacon, ami előaprítás nélkül készít 16 mm átmérőjű pelletet két egymásba nyúló matricahenger segítségével. A szántóföldön történő közvetlen alkalmazás mellett álló helyzetben is használható.

John Deere ProCut: A John Deere „ProCut“ az ellenkések és a kések közötti közvetlen távolságmérést nem ütésszenzorokkal valósítja meg, hanem két speciális szenzor segítségével, induktív mérési eljárással. Emellett lehetővé teszi az összes kés egyedi, automatikus késélesség-mérését.

John Deere: Átfogó tápanyag-kijuttatási rendszer: Az átfogó tápanyagmenedzsment (Connected Nutrient Management) egy felhasználóbarát, optimalizált tápanyag-kijuttatási rendszer az igény szerinti és precíz N és P alkalmazáshoz, szerves és műtrágyák esetében egyaránt. A rendszer betakarítástól betakarításig egységes egészként működve lehetővé teszi a tervezést, ill. az optimalizálást, és beépíti a pontszerűen célzott trágyázást megvalósító technológiákat.

Ezüstérmet 44 újításért osztottak ki, amelyeket ITT nézhet meg! Ne hagyja ki!

További újdonságok az Agritechnica kiállításról Technika / Újdonságok rovatunkban olvashatók!

Érdekli, hogy mely traktorok kerültek az Év Traktora 2016 döntőjébe?  Itt megtekintheti a képes összeállítást! Az eredményhirdetés szintén az Agritechnica kiállításon lesz!

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
A feliratkozás gombra kattintva elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot.